Eindeseizoenszege zonder glans

K-Basketteam Kortrijk C  –  Rapid Langemark B   68-57

Laatste wedstrijd van het seizoen tegen Langemark dat slechts met 7 spelers aan de wedstrijd begon. De thuisploeg nam een slechte start en liet vooral een weinig verzorgde passing en veel balverliezen noteren. Als dan ook nog de afwerking  niet lukt dan is dit de ideale kans voor Langemark om een kleine voorsprong uit te bouwen. Een paar driepunters van Folens zorgden voor de aansluiting en uiteinde werd het eerste quarter met het kleinste verschil gewonnen (16-15). Het tweede quarter was zo mogelijk nog zwakker maar in een goeie laatste 2 minuten kon een scheve situatie nog rechtgezet worden en werd er gerust bij een 32-27 tussenstand. Bilan van de eerste helft: huilen met de pet op na een uitermate zwakke eerste helft. Gelukkig zagen we qua pure basket een beduidend betere tweede helft niettegenstaande dit quarter door de thuisploeg nipt werd verloren (20-21). Het betere slotquarter kon gelukkig voor enig soelaas zorgen. Het betere samenspel en een efficiëntere afwerking zorgde er voor dat niet alleen het quarter (16-9) maar ook het seizoen winnend werd afgesloten. Een overwinning zonder glans maar dit werd grotendeels goedgemaakt door de gezellige after party met lekkere spaghetti om het seizoen af te sluiten.

Scoorden:  Bram Vandeweege 4, Michiel Folens 15, Louis Logie, Robin Derveaux 2, Bouwe Dierick 8, Cedric Smits 2, Stefano Deltour 7, Maxime Seys, Guillaume Bernard 21, Cedric Lefevere 13, Louis Seys, Maxime Decaluwé 2.