Met de vingers in de neus …

Rapid Langemark A  –   K-Basketteam Kortrijk Two   37-70

Het was meteen duidelijk dat de thuisploeg op de laatste plaats staat in het klassement. K-BTK nam onmiddellijk het heft in handen en zette een mooie 0-11 neer. De thuisploeg kwam er nauwelijks aan te pas en dit resulteerde in een 5-22 stand na 10 minuten. Nauwelijks beterschap bij Langemark in het tweede quarter. De bezoekers konden zich naar hartenlust uitleven en dat vertaalde zich in een 9-38 ruststand. Wedstrijd dan uiteraard reeds gespeeld. De twee resterende quarters waren dan ook een formaliteit en boden weinig of geen toegevoegde waarde aan een wedstrijd met uitsluitend eenrichtingsbasket. Ook het derde quarter sloot K-BTK met ruime 10-21 cijfers af. Vermits alle spankracht uit de wedstrijd verdwenen was, gingen de bezoekers iets nonchalanter spelen in het slotquarter waardoor de thuisploeg de score toch nog iets aanvaardbaarder kon maken. K-BTK sloot de wedstrijd af met een 37-70 eindscore en nam de 3 punten mee naar Kortrijk na een makkelijke pot basket.

Scoorden:  Thomas Vanfleteren 4, Jelle Beelprez, Gerben De Winter 8, Jordy Lefevre 18, Thomas Witdouck 7, Pieter Destaebel 15, Birger Verfaille 6, Stoffel Castelein 3, Jonas Derijcke 6, Matthias Vandenbroucke 3.