Happy Girls, Happy Coach!

Lions Zedelgem A. – K-Basketteam Kortrijk U8 C

Zaterdag trokken we met  8 van onze meiden  door het gure winterweer naar de leeuwen van Zedelgem. Aangekomen bleek dat slecht een half ploegje van hen was opgedaagd. Zedelgem, met 5, kon dus niet op 2 terreinen spelen. Gelukkig waren onze dames bereid om beurtelings het shirtje van de opponent aan te trekken en met hen mee te spelen. Super, want zo konden we voor iedereen de maximale speeltijd uit een wedstrijd halen. Na de zware tegenstanders van de voorbij weken kregen we een ploegje die iets minder ver stond in hun basketontwikkeling dan wij. Zo konden wij ons vandaag echt nog eens tonen en dat deed veel deugd. We zagen meer en meer samenspel, goeie verdediging, goede keuzes in aanval, gecontroleerde shots en passen. Sommigen onder ons voerden zelf een lay-up uit tijdens de match! Yes! Happy Girls, Happy Coach!

Speelden: Alies Defoort, Jana Devynck, Fien Folens, Ude Tydgat,  Marie-Alix Coucke, Marie Van Mol, Aya Quarrouch,Pauline Lambert