Klus geklaard zonder meer

K -Basketteam Kortrijk A.  – BBC Latem-De Pinte B.     81-58

K-BTK nam de beste start, liep enkele puntjes uit maar zag de bezoekers telkens weer de kloof dichten. Mede dankzij enkele bommen van Sander werd het eerste quarter afgesloten met een kleine, maar verdiende voorsprong (20-15). Een beetje een gelijkaardig vertoon in het tweede quarter. De thuisploeg die niet slecht speelt maar er toch niet in slaagt om een voldoende grote voorsprong uit te bouwen. Rust 34-27. In het derde quarter lijkt het precies beter te vlotten maar opnieuw komen de bezoekers zelfs tot op 5 punten terug. In het slotquarter komen de kwaliteiten van de thuisploeg dan toch boven drijven. Er wordt opnieuw beter afgewerkt en met mooi combinaties worden de bezoekers weggespeeld. Uiteindelijk komt dat toch nog een winst met ruim verschil op het scorebord. Aanvallend blijft K-BTK een hoog gemiddelde aanhouden en de bezoekers op 58 punten houden wijst toch ook op een betere defense.

Scoorden:  Jerome Vandenberghe 22, Amaury Tandt 9, Thomas Van Fleteren 2, Jasper Velghe 13, Ewout Samyn, Sander Accou 20, Pieter Destaebel 1, Hobie Cottenier, Birger Verfaille, Thomas Witdouck 2,  Andreas Vanwalleghem 7, Jarit Fermaut 5.