K-Basketteam Kortrijk U08 C – K BC Gistel Oostende

Zondag ging de tweede ronde van het seizoen van start. We ontmoeten heel wat kustploegen en dit keer mochten we Gistel-Oostende ontvangen. Met slechts 6 spelertjes kwamen ze aan de opworp maar gelukkig waren zij toch bereid om op twee velden te spelen. De vakantie zat nog wat in de dames hun kleren. We wisten precies niet meer goed hoe het vork aan de steel zat in verdediging, vergaten de rebounds te nemen en verzorgden onze shotjes niet goed. Het duurde tot aan de rust tot we weer wat puntjes op de i kregen. Oostende was een goeie tegenpartij en dat maakte er wel een leuke wedstrijd van. Op naar een reeks goeie trainingen om weer een stapje vooruit te zetten!

Speelden: Alies Defoort, Jana Devynck, Emma Evens, Fien Folens, Ude Tydgat,  Marie-Alix Coucke, Ieber Vandooren, Marie Van Mol, Aya Quarrouch, Pauline Lambert, Hiba Zergoug, Anika Anthonipillai