K-Basketteam Kortrijk U08 C. – K-Basketteam Kortrijk U08 B.

Voor de laatste wedstrijd van het eerste deel van onze competitie mochten we onze mannelijke clubgenoten nog eens verwelkomen. Het was een speciale wedstrijd vandaag want er volgde erna nog een verjaardagsfeestje van Fien die er 7 is geworden! Hoeraaa! En het leek wel of onze dames al met hun hoofden in de kinderchampagne en pannenkoeken zaten want die basketbal had veel moeite om door de ring te gaan. We maakten wel de  mooie acties maar als we dan voor het doel waren ging die bal er niet in. Desondanks de slordige afwerking was het wel weer een mooi potje basket op beide terreinen van beide ploegen. Veel inzet, veel supporters en nog meer spelplezier. We kunnen 2017 met een erg tevreden gevoel afsluiten. Ik wil dan ook alles meisjes en hun mama’s en papa’s bedanken voor hun inzet. Het is fijn om altijd een volledige ploeg op training en wedstrijden te hebben. Ik wens jullie dan ook allen een zalige kerst en fantastische nieuwjaar met nog meer basketvreugde in 2018!
Whorunstheworld? 
Girls!
Speelden: Laura Aelvoet, Alies Defoort, Jana Devynck, Emma Evens, Fien Folens, Ude Tydgat,  Marie-Alix Coucke, Ieber Vandooren, Marie Van Mol, Aya Quarrouch,Pauline Lambert, Hiba Zergoug