Olympos Marke U08 A. – K-Basketteam Kortrijk U08 C.

Zaterdag gingen we op bezoek bij Marke. We herinnerden ons een kleine jonge ploeg die in de heenwedstrijd weinig weerstand had kunnen bieden tegen onze dametjes. Maar het mag gezegd worden: de jongens en meisjes van Marke hebben een grote stap voorwaarts gezet. Leuk om te zien dat ze er goed op vooruit gegaan zijn. Dat mag ook gezegd worden van onze meiden. Het startsignaal werd nog maar net gegeven en we mochten aanschouwen hoe er vlotjes in volle vaart een lay-up werd gemaakt. En glunderen maar!
Het ene quarter ging de bal al iets vlotter binnen dan het andere maar we konden genieten van een leuke partij. De coach kon zien dat sommige spelers open gebloeid zijn en zich volledig in de strijd gooiden met een grote pak durf! Ook al zullen we nog wat meer moeten oefenen op het kijken naar elkaar en pasjes geven, toch mag er gezegd worden dat ze dat weer uitstekend gedaan hebben. De Sint en z’n zwarte pieten zagen alvast een topploegje in actie, dat zal zeker beloond worden in de schoen!

Speelden: Laura Aelvoet, Alies Defoort, Jana Devynck, Emma Evens, Fien Folens, Ude Tydgat,  Marie-Alix Coucke, Ieber Vandooren, Marie Van Mol